Velkommen til

SFO'en på Tølløse Skole

Vi har to afdelinger. SFO 1 med ca. 170 børn fra 0.-3. klasse og SFO 2 med ca. 65 børn fra 4.-7. klasse. Tølløse Skole har attraktive fysiske rammer inde og særdeles gode udearealer med bl.a. bålhytte, to multibaner, kunstgræsbane, hal og gymnastiksal.

Aktiviteterne i SFO er planlagt med fokus på at skabe et udfordrende og sjovt fritidsliv med både et kreativt, socialt og aktivt indhold. I SFO'en forsøger vi at medtænke såvel legepladsen, idrætspladsen, medie-værkstedet, kreative rum og lokalområdet som læringsrum.

Vi arbejder ud fra principperne inklusion og anerkendelse i hverdagen, og forsøger at vejlede børnene i de forskellige situationer de befinder sig i. Vi inkluderer alle børn, hvilket konkret betyder, at det er de voksnes opgave at organisere aktiviteter mv., så ALLE, uanset hvilke forudsætninger man har, kan deltage.

I SFO har vi særlig fokus på idræt, leg og bevægelse bl.a. gennem bevægelsesaktiviteter hver dag – både morgen og eftermiddag. I 2013 blev SFO’en DGI-certificeret, og vi er efterfølgende blevet re-certificeret hvert år.

Vil du vide mere

..om SFO, ind- og udmeldelse

Læs mere

Vil du vide mere

..om vores hverdag og aktiviteter

Læs mere

Vil du vide mere

om praktik, regler og åbningstider

Læs mere

Rollespil i SFO'en

Alle børn og voksne har leget sammen, løst opgaver, sunget og været på eventyr, og alle aktiviteter i SFO'en har været en del af Tølløsia. Ridderne passede på Kongeriget og kæmpede mod orker, trolde og hekse i skoven, for til sidst at bryde den onde forbandelse.

Se mere her

Senest opdateret 02-05-2024